Viu Santa Anna: “Tocats pels Bolets”


cartell-bolet_lowL’Associació d’establiments de restauració del Barri Santa Anna engega un programa que hem anomenat VIU SANTA ANNA, i que es basa en oferir els productes gastronòmics dels nostres establiments també al carrer. De fet la primera experiència ja es va fer per les festes del barri on es va fer la “Tapa de Santa Anna” i que va permetre a un nombre molt important de reusencs i reusenques gaudir de les propostes gastronòmiques en format de tapa que els establiments oferien.

VIU SANTA ANNA tindrà tres edicions al llarg de l’any: la Tapa Santa Anna, per les festes de Barri al mes de juliol, TOCATS PELS BOLETS, al mes d’octubre i on els protagonistes seran els bolets, i una tercer esdeveniment als voltants de Sant Jordi, a la primavera.

La setmana del 17 al 22 d’octubre d’enguany se celebrarà el TOCATS PELS BOLETS. Cada establiment que hi participi tindrà, com a mínim, un plat especial dedicat als bolets. Aquest plat se servirà al llarg de tota la setmana als menús i cartes dels establiments, i de cara al cap de setmana (dijous i divendres vespre i dissabte migdia i vespre) se servirà una versió d’aquest plat al carrer, on hi haurà taules i cadires per poder degustar les creacions dels xefs dels restaurants d’aquesta zona. El preu del plat al carrer serà de 5’-€ i anirà acompanyat de cervesa, vi o aigua.

Cal dir però que aquest plat que se servirà al carrer serà una versió d’un plat que també incorporarem al menú diari i al menú degustació.

La nostra proposta per al “Tocats pels bolets” és un mos de pollastre amb crema de ceps i tàrtara de rovellons amb essència de gamba vermella.

El vindreu a tastar?