Sopar literari amb Antoni Bassas


Ja ha passat Sant Jordi, i més enllà dels llibres i les roses ens quedaran els records d’una de les festes més boniques que celebrem a Catalunya.
Però nosaltres enguany el volem allargar una mica més i us proposem un sopar literari per al proper DIJOUS 3 DE MAIG a les 21:00 al Color d’olor de poma.
Al sopar comptarem amb la presència de l’Antoni Bassas, un dels triomfadors d’aquest Sant Jordi amb el llibre “Bon dia, són les vuit” premi Josep Pla 2018.

Això en diu l’editorial del llibre:
“Per fi, Antoni Bassas ha deixat escrita la narració d’un programa que va fer història, El matí de Catalunya Ràdio (1995-2008). Bon dia, són les vuit! és un llibre que traspua periodisme i ràdio, on veiem els professionals que van gestar el programa cada dia i els col·laboradors que el van elevar a la categoria d’inoblidable, amb episodis que van fer vibrar l’antena cada matí durant més d’una dècada i que
els oients encara recorden amb nostàlgia.
Però, més enllà del relat en primera persona de la veu que despertava el país, Bon dia, són les vuit! és, també, el llibre de la memòria col·lectiva d’un país que, progressivament, va anar trobant la seva veu.”

Antoni Bassas és periodista, actualment editor del diari Ara, però ha treballat a diversos mitjans on destaca precisament els 13 anys que va estar al capdavant del matí de Catalunya Ràdio. Posteriorment va ser corresponsal a Washington de TV3 i amb anterioritat va acompanyar durant una bona colla d’anys al Joaquim Maria Puyal en les seves transmissions radiofòniques dels partits del Barça. Un dels periodistes més brillants del nostre país que, per exemple, es va inventar juntament amb Xavier Bosch, l’APM en primera instància en el seu format radiofònic i posteriorment en el seu format televisiu i que el vam poder veure en projectes televisius com el “Tres pics i repicó” o “Aquest any, cent” per citar només alguns exemples.

Al mateix restaurant podreu comprar el llibre, i l’autor us el podrà signar.

El preu del sopar serà de 28 € i us podeu apuntar, bé per correu electrònic: info@colordolordepoma.cat (tindreu resposta de confirmació) o trucant al 977590050 (places limitades).