MENÚ SOPAR GROC


MENÚ GROC SOLIDARI

Aperitius:
• Llacet d’hummus
• Patates braves
• Bastonets de formatge

Entrants:
• Sorpresa d’ou farcit
• Raviolis farcits de carxofa, ricotta i grana padano, amb salsa de formatge Cheddar i avellanes garrapinyades amb curri

Peix:
• Bacallà amb allioli de cúrcuma, parmentier de patata, i tempura de pebrot

Carn:
• Secret ibèric arrebossat amb pols de moresc i salsa de safrà amb llàgrima de mostassa antiga

Postre 1:
• Caneló de pinya amb crema cremada.

Postre 2:
• Passió per la llibertat, by ALBERT POY

Cafès, infusions i una copeta de licor de gingebre.

Pa GROC, creació de Xavi Sistaré, del FORN SISTARÉ

Se servirà cervesa amb l’aperitiu i aigua i vi blanc DO Montsant i DO Catalunya amb els plats del sopar

EMPRESES I PROFESSIONALS COL·LABORADORS:
BOMBOCAM
JORDI PONS
FRUITES GISBERT
TADISA
FORN SISTARÉ
ALBERT POY
CELLER TUETS

PREU: 50 € (iva inclòs)