MENÚS PER A GRUPS/OFERTA ESPECIAL SOPARS D’EMPRESA PER NADAL


Fareu sopar de Nadal a la vostra empresa?
Us fem aquestes dues propostes per si encaixen amb el que esteu buscant.
Reserves: 977590050


MENÚ 1

Aperitius

Primers per compartir:

– Croquetes de pernil ibèric amb patates i salsa de mostassa antiga

– Musclos al vapor amb api, llorer i vi blanc

– Risotto de ceps amb foie

Segons a escollir:

– Bacallà en tempura de gingebre, gratinat amb allioli de codony i crema de nyàmeres

– Confit d’ànec amb salsa cumberland i reducció de salsa Hoisin amb patata panadera

Postres:

Gelat de turró amb nata i xocolata calenta

Aigua, vi negre i blanc (DO Montsant), pa i cafè

Total: 25 €


MENÚ 2


Aperitius

Primers per compartir:

– Anxoves de l’Escala amb escalivada

– Croquetes de pernil ibèric amb patates i salsa de mostassa antiga

– Tartar de dos salmons amb encurtits, guacamole, melmelada de tomàquet i taronja

– Risotto de ceps amb foie

Segons a escollir:

– Lluç de palangre a la planxa amb salsa de porros i puré de ceba amb guarnició

– Presa ibèrica macerada, amb salsa Hoisin, patata i escalivada

Postres:

– Gelat de turró amb nata i xocolata calenta

Aigua, vi negre i blanc (DO Montsant), pa i cafè

Total: 30 €

  • Aquest menús no inclouen cava. En cas que hi esteu interessats tindria un increment de 3 € per persona, en qualsevol dels dos menús.
  • Es calcula 1 ampolla de vi per cada 3 persones. En cas de fer-ne un consum superior es cobrarà a raó de 9 € per ampolla de més consumida.
  • En formalitzar la reserva s’haurà d’abonar una paga i senyal del 10% del total previst.
  • En cas de persones amb intoleràncies i al·lèrgies feu-nos-ho saber per tal de fer les adaptacions oportunes.