MENÚ FESTES NADAL


MENÚ PER SANT ESTEVE i 1 DE GENER


APERITIUS

  • Vieira a la planxa amb vinagreta de festucs i pernil ibèric
  • Crema de marisc amb broqueta de gambó arrebossat amb panko i caramel de soja
  • Tàrtar de tonyina amb tomàquet sec i maionesa de wasabi
  • Mini coca de formatge de cabra amb mel i pernil d’ànec

PRIMERS A ESCOLLIR

  • Escudella catalana amb galets i pilota
  • Canelons de rostit de Nadal amb beixamel de formatge de cabra
  • Carpaccio de salmó fumat amb ceba tendra, olivada, tàperes, xampinyons i formatge parmesà
  • Carxofes confitades en oli DO Siurana, farcides de soja texturitzada, crema de ceps i salsa satay

SEGONS A ESCOLLIR

  • Bacallà fregit, amb all-i-oli de codony i mel i musselina d’all negre
  • Mandonguilles de peus de porc i avellana amb sípia i bolets i praliné d’avellana (Plat finalista al Plat Favorit dels catalans)
  • Pop a la planxa amb parmentier de patata i oli de pebre vermell amb escalivada
  • Garrí desossat al forn, cuit a baixa temperatura, amb salsa demi glacé i guarnició

POSTRES A ESCOLLIR

  • Escuma de crema catalana amb galetes de Nadal
  • Sopa de xocolata blanca i torró
  • Mousse de mel i mató amb cruixent de fruits secs

Petit fours de Nadal

Aigua, vins blanc i negre (DO Montsant), cafè i cava.

PREU: 45 € (iva inclòs)

 

MENÚ ESPECIAL DE REIS (05 i 06 de gener)


APERITIUS

PRIMERS A ESCOLLIR

  • Escudella catalana amb galets i pilota
  • Canelons de rostit de Nadal amb beixamel de formatge de cabra
  • Carpaccio de salmó fumat amb ceba tendra, olivada, tàperes, xampinyons i formatge parmesà
  • Carxofes confitades en oli DO Siurana, farcides de soja texturitzada, crema de ceps i salsa satay

SEGONS A ESCOLLIR

  • Bacallà fregit, amb all-i-oli de codony i mel i musselina d’all negre
  • Mandonguilles de peus de porc i avellana amb sípia i bolets i praliné d’avellana (Plat finalista al Plat Favorit dels catalans)
  • Pop a la planxa amb parmentier de patata i oli de pebre vermell amb escalivada
  • Garrí desossat al forn, cuit a baixa temperatura, amb salsa demi glacé i guarnició

POSTRES

  • Tortell de Reis

Petit fours de Nadal

Aigua, vins blanc i negre (DO Montsant), cafè i cava.

PREU: 38 € (iva inclòs)