MENÚ DEGUSTACIÓ


MENÚ LA POESIA DELS SABORS


Aperitius


Carpaccio de ceps amb oli de tòfona, parmesà i pols de foie amb reducció de vinagre de mòdena


Amanida de confit d’ànec amb figues, guacamole, fruits secs i salsa cumberland


Bacallà amb tempura de llima, allioli de figues i mel de flors, amb melmelada de tomàquet i cruixent de pernil ibèric


Menjablanc de Reus


PREU: 25’-€



MENÚ GABRIEL FERRATER


Aperitius


Ceviche de gambons i salmó, amb llet de tigre, cítrics i verdures


Carpaccio de ceps amb oli de tòfona, parmesà i pols de foie amb reducció de vinagre de mòdena    


Steak tartar de filet de vedella a l’estil del xef amb les seves torradetes


Rap a la planxa amb crema de nècores i saltejat de xampinyons amb espinacs i alfàbrega


Sopa de dàtil amb gelat de llet d’ametlla i pa de pessic de festucs verds i aroma de taronja


Menjablanc de Reus


 

PREU: 33’-€

Aquests dos menús degustació se serveixen els divendres per sopar i també els dissabtes, per dinar i sopar. Consulteu els al·lergògens