MENÚ DEGUSTACIÓ


MENÚ LA POESIA DELS SABORS


Aperitius


Carpaccio de vieires amb pesto de salicòrnia, foie ratllat, cumquat, pernil ibèric i oli de tòfona negra


Timbal d’amanida variada amb un saltejat de favetes baby confitades i gambons amb reducció de “Pedro Ximénez”, bacallà esqueixat i romesco


Filet d’ànec lacat amb salsa Hoisin i mel de flors, arrebossat amb panko i acompanyat de pasta farcida de tòfona, i patates xips


Cafè irlandès “deconstruït”


PREU: 25’-€



MENÚ GABRIEL FERRATER


Aperitius


Cebiche de corball amb llet de tigre, llima, blat de moro blanc, ceba morada, mango, coriandre i bitxo groc


Coca de vidre amb sardines fumades i escalivada amb chutney de pebrot vermell, ceba cruixent i oli de fum               


Steak tartar de filet de vedella a l’estil del xef amb les seves torradetes


Bacallà confitat a 65º amb citronella i gingebre, amb allioli d’all negre i cremós de nyàmera amb saltejat de bolets frescos


Cafè irlandès “deconstruït”


Sopa freda de taronja infusionada amb canyella i cardamom, amb cruixents de llima i gelat de vainilla


PREU: 33’-€

Aquests dos menús degustació se serveixen els divendres per sopar i també els dissabtes, per dinar i sopar. Consulteu els al·lergògens