MENÚ DEGUSTACIÓ


MENÚ LA POESIA DELS SABORS


Aperitius


Amanida de tomàquet, ceba tendra i olivada, amb ventresca de
tonyina


Royal de foie amb gel d’Amaretto, avellanes garrapinyades, mango, cruixent de parmesà i sucre moreno caramelitzat


Ploma ibèrica rostida al forn amb un cremós d’ametlla i coliflor, amb salsa de fruits vermells acompanyat d’una amanida d’escarola, fonoll i ruca


Pastís de mató amb préssec estofat i gelat de tarongina amb mel


PREU: 25’-€



MENÚ GABRIEL FERRATER


Aperitius


Tàrtar d’ostres i llagostins amb guacamol, tomàquet concassé,
caviar Avruga i iogurt


Amanida de tomàquet, ceba tendra i olivada, amb ventresca de
tonyina             


Steak tartar de filet de vedella a l’estil del xef amb les seves torradetes


Bacallà fregit sobre crema de nècores amb llet de coco i allioli de cúrcuma


Sopa de dàtil amb gelat de llet d’ametlla i pa de pessic de festucs verds i aroma de taronja


Pastís de mató amb préssec estofat i gelat de tarongina amb mel


 

PREU: 33’-€

Aquests dos menús degustació se serveixen els divendres per sopar i també els dissabtes, per dinar i sopar. Consulteu els al·lergògens