MENÚ DEGUSTACIÓ


MENÚ LA POESIA DELS SABORS


Aperitius


Amanida de salmó fumat amb magranes, pera confitada amb pebre Sichuan, crispies de mango amb un saltejat de gírgoles i parmesà


Trinxat de moniato i carbassa amb salsa de xampinyons i xips de iuca


Bacallà fregit en tempura de gingebre, amb allioli de codonyat sobre un llit de crema de nyàmeres


Panacotta de carbassa amb crema de mató i mel de flors


PREU: 25’-€



MENÚ GABRIEL FERRATER


Aperitius


Trinxat de moniato i carbassa amb salsa de xampinyons i xips de iuca  


Coca de foie a la planxa amb gelat de mango, poma caramel·litzada i reducció de vinagre de Mòdena


Bacallà fregit en tempura de gingebre, amb allioli de codonyat sobre un llit de crema de nyàmeres


Presa ibèrica macerada en pebre vermell, amb salsa hoisin i puré de iuca, amb un saltat de gírgoles


Crema de maracujà amb gelat de plàtan i xocolata


Panacotta de carbassa amb crema de mató i mel de flors


 

PREU: 33’-€

Aquests dos menús degustació se serveixen els divendres per sopar i també els dissabtes, per dinar i sopar. Consulteu els al·lergògens