MENÚ DEGUSTACIÓ


MENÚ LA POESIA DELS SABORS


Aperitius


Amanida de salmó fumat amb magranes, pera confitada amb pebre Sichuan, crispies de mango amb un saltejat de gírgoles i parmesà


Crema de nècores amb tartar de gamba


Lluç de palangre amb salsa de porros i puré de ceba


Tatin de poma amb gelat de vainilla


PREU: 25’-€



MENÚ GABRIEL FERRATER


Aperitius


Crema de nècores amb tartar de gamba  


Coca de foie a la planxa amb gelat de mango, poma caramel·litzada i reducció de vinagre de Mòdena


Lluç de palangre amb salsa de porros i puré de ceba


Presa ibèrica macerada en pebre vermell, amb salsa hoisin i puré de iuca, amb un saltat de gírgoles


Crema de maracujà amb gelat de plàtan i xocolata


Tatin de poma amb gelat de vainilla


 

PREU: 33’-€

Aquests dos menús degustació se serveixen els divendres per sopar i també els dissabtes, per dinar i sopar. Consulteu els al·lergògens