MENÚ DEGUSTACIÓ


MENÚ LA POESIA DELS SABORS


Aperitius


Tartar de salmó amb encurtits, guacamol i maionesa de Kimchi


Crema de nècores amb gambes i oli de festucs


Magret d’ànec a la planxa amb formatge brie i ceba confitada, amb salsa de fruits vermells i vi


Tatin de poma amb gelat de vainilla


PREU: 25’-€



MENÚ GABRIEL FERRATER


Aperitius


Crema de nècores amb gambes i oli de festucs  


Coca de foie a la planxa amb gelat de mango, poma caramel·litzada i reducció de vinagre de Mòdena


Bacallà fregit en tempura de gingebre amb allioli de codonyat i mel sobre un llit de crema de nyàmeres


Magret d’ànec a la planxa amb formatge brie i ceba confitada, amb salsa de fruits vermells i vi


Crema de maracujà amb gelat de plàtan i xocolata


Tatin de poma amb gelat de vainilla


 

PREU: 33’-€

Aquests dos menús degustació se serveixen els divendres per sopar i també els dissabtes, per dinar i sopar. Consulteu els al·lergògens