MENÚ DE SANT ESTEVE I CAP D’ANY


Aquest menú se serveix el dia de Sant Esteve, dimecres 26 de desembre i el dia de cap d’any, dimarts 1 de gener per dinar.

Aperitius

Vieria a la planxa amb vinagreta de festucs i pernil ibèric

Crema de nècores

Foie a la planxa amb poma caramel·litzada i reducció de vermut negre


PRIMERS A ESCOLLIR

Escudella catalana amb galets i pilota

Canelons fets amb el rostit de Nadal amb beixamel de tòfona i cruixent de Parmesà

Carxofes confitades en oli DO Siurana amb soja texturitzada, crema de gírgoles i salsa de tomàquet amb alfàbrega


SEGONS A ESCOLLIR

Bacallà fregit en tempura de gingebre, gratinat amb allioli de codonyat  i acompanyat amb crema de nyàmeres

Mandonguilles de porc amb sípia, crema de ceps i praliné d’avellana

Cuixa de xai cuita al forn a baixa temperatura, amb herbes aromàtiques, reducció del seu suc i guarnició


POSTRES A ESCOLLIR

Braç de crema

Tatin de poma amb gelat de iogurt amb groselles

Semiesfèric de xocolata amb gelat de mandarina


Amb el cafè us servirem neules i torrons

Preu: 45′-€ inclou aigua, vi (DO Montsant), cafè i cava