JORNADES ENOGASTRONÒMIQUES DEL BAIX CAMP


A proposta de Glevastates se celebren enguany les primeres jornades enogastròmiques del Baix Camp. Hi participen un total de 7 restaurants de la comarca del Baix Camp, entre els quals el Color d’olor de poma.

Les jornades consisteixen en el maridatge de vins d’alta qualitat amb el nostre menú degustació que com sabeu consisteix en un aperitiu, dos entrants, plat de peix i plat de carn. Se serveixen un total de sis copes dels vins proposats que són els següents:
  • Cava Parxet Maria Cabané Gran Reserva (DO Cava)(pansa blanca, macabeu i parellada)
  • Raventós d’Alella Santa Maria (DO Alella) (pansa blanca de vinyes centenàries)
  • Ànec Mut Negre (DO Penedès) (samsó, garnatxa, syrah i ull de llebre)
El menú degustació el canviarem cada setmana. El podeu consultar al nostre web
El preu del menú amb el maridatge de vins és de 35 €