Es constitueix l’Associació d’establiments de restauració del Barri Santa Anna (AERBSA)


Un grup d’establiments de restauració del Barri Santa Anna hem iniciat els passos per constituir-nos com a associació. Els objectius de l’associació són els de dinamitzar el barri de Santa Anna com a nucli important de restauració de la ciutat de Reus, organitzant esdeveniments i al mateix temps ser interlocutors davant d’institucions i entitats de Reus. La voluntat de l’AERBSA és clarament la de col·laborar i treballar plegats per tal que aquesta zona de Reus, i la ciutat en el seu conjunt tinguin una oferta competitiva i de qualitat en l’àmbit de la restauració.

La Junta Directiva de l’Associació estarà composada per:

PRESIDENT: CARLES JUNCOSA (SET DE TU)

VICEPRESIDENT: XAVIER MARINÉ (ANTULL)

SECRETARI: ÀNGELS GUITART (COLOR D’OLOR DE POMA)

TRESORERA: ARTUR TORRES (EN LA ESPERA TE ESQUINO)

VOCALS: MAGDA BERNAT (PEGGY SUE), SALVADOR DAROCA (3 DE 9), HÈCTOR MENDOZA (AURUM) i (ADN)

En aquests moments una gran majoria d’establiments del barri ja són membres fundadors de l’associació. Aquesta comprèn establiments del Barri de Santa Anna dels següents carrers: Santa Anna, Vallroquetes, Aleus, Vilà, Rosich, Casals, Galanes, Martí Napolità, Vidre, el Raval Santa Anna i la Plaça de la Farinera.

Des del Color d’olor de poma hem col·laborat des del minut 1 amb l’Associació i entenem que pot ser una eina important de cara a potenciar, encara més, la restauració al nostre barri i a Reus.