Coses que han passat el mes de novembre


El mes de novembre ha sigut un mes intens al Color d’olor de poma!

A banda de l’activitat normal del restaurant, hem tingut dos reconeixements que ens han agradat molt, i sobre tot, que ens encoratgen a seguir en la nostra manera d’entendre la cuina i de portar a la pràctica la poesia dels sabors.

Vam ser seleccionats per participar en el concurs “El plat favorit dels catalans”, certamen que organitza la revista Cuina, i que enguany s’ha basat en els productes representats per les Denominacions d’origen protegides. Nosaltres representàvem l’Avellana de Reus, i havíem de proposar un plat per a què catalanes i catalans poguessin votar. El nostre xef, José Miguel Lozano va crear un nou plat: les mandonguilles de peus de porc i avellana, amb sípia i rovellons sobre un praliné d’avellana. S’hi podia trobar l’avellana en tres textures diferents i optàvem per productes ben representatius de la cuina catalana plantejats en un format original i diferent. Vam arribar a la final, i estem contents d’haver quedat segons classificats en aquest concurs d’àmbit nacional en el què van participar 22 restaurants d’arreu de Catalunya. El plat ha quedat incorporat a la nostra carta i si algun dia el voleu tastar, ja ho sabeu. Us assegurem que us llepareu els dits!

I a part d’això vam presentar una proposta també original al Ganxet Pintxo, el certamen que organitza dos cops l’any la Cambra de Comerç de Reus. La “Clotxa pintxa” era la nostra proposta, una clotxa on els popets fets amb un suquet molt gustós, les patates palla i la maionesa de coriandre donaven un sabor extraordinari que maridava perfectament amb la cervesa Estrella Damm, patrocinador del concurs i que atorgava un premi al pintxo que millor maridés amb la cervesa. Contents doncs d’aquest altre reconeixement i de participar a la Ganxet pintxo que any rere any potencia la gastronomia reusenca i la fa arribar a milers de conciutadans