CARTA


Per reserves truqueu al 977 59 00 50


PER PICAR

  • Anxoves de l’Escala
    • Les presentem amb escalivada i pa torrat (8 unitats) 12€
  • Ibèrics
    • Taula d’embotits ibèrics i pa amb tomàquet 15€
  • Les nostres braves
    • Patates braves fetes amb la salsa del xef 6€
  • Croquetes casolanes
    • Pregunteu de què les tenim aquesta setmana 1,3€xunitat
  • Musclos
    • Fets amb una salsa marinera, amb un toc cítric 7,5€  
  • Sardines
    • Macerades en oli de fum i vinagre de fòrum blanc amb allioli de llima (4 unitats) 8€
  • Salmó fumat 
    • “Burrito” de salmó fumat amb guacamol, pinya i maionesa de mostassa antiga, amb salsa de iogurt i anet (2unitats) 6€
  • Pa amb tomàquet 2,5€ 

PRIMERS

  • Amanida de l’hort  
    • Varietat de enciams frescos i productes de l’hort (vegà) 8€  
  • Tomàquets
    • Amanida de tomàquets ecològics de producció pròpia amb terra d’olives negres (vegà) 9€
  • Formatge feta
    • Carbassó escaldat, acompanyat de formatge feta, tomàquet sec, olivada i oli de tòfona d’estiu 9€
  • Sopa freda
    • Sopa freda d’alvocat i poma verda amb gamba a la planxa, la seva reducció i un toc d’alfàbrega (opció vegà) 10€
  • Humus
    • Dos humus, un de cigrons i l’altre d’albergínia, amb les seves torradetes (vegà) 10,5€
  • Carpaccio de bacallà
    • L’acompanyem amb melmelada de tomàquet, vinagreta d’olives i varietat de brots 12€
  • Pasta
    • Està farcida de pera i formatge ricotta amb nous i salsa de ceps i foie 12,5€

SEGONS

  • Bacallà
    • El confitem en oli de canyella i vainilla i el presentem amb una muselina de cúrcuma i parmentier d’all negre. 15€
  • Popets
    • Estofats, que facin “xup, xup” amb llorer i una bona picada de romesco 16€
  • Rajada
    • Filetejada i feta en tempura amb una tàrtara de ceba tendra, rave, cogombrets i un toc de wasabi i caramel de soja 14,5€
  • Peix del dia 
    • Peix fresc, segons el mercat del dia, fet a la planxa i amb guarnició. Consulteu el preu
  • Arròs
    • Arròs melós de galeres i llagostins 17€
  • Peus de porc
    • Ofegats i fets a la catalana, amb bitxo i picada de romesco 12,5€
  • Carn ecològica en un plat 100% ecològic
    • Hamburguesa de vedella del Pirineu, pa “mollete”, tomàquet, enciams i ketchup. Tot ecològic 14€
  • Filet
    • Filet de vedella a la planxa amb guarnició i salsa Strogonoff 21€
  • La proposta vegana
    • Albergínies farcides amb soja texturitzada i verdures amb salsa de curri verd (vegà) 12,5€

POSTRES

 

  • Gelat de cafè amb grans de xocolata i escuma de Baileys  5€
  • Coulant de xocolata acompanyat de gelat d’avellana 6,5€
  • Mousse de pastís de formatge amb crumble salat 5,5€
  • Carpaccio de pinya amb xarop de safrà, gelat de coco i caramel de rom 4,5€
  • Taula de formatges del país, amb melmelades i pa 10,5€
  • Postres de music amb copeta de vi ranci o moscatell 7€
  • Els nostres gelats i sorbets 4,5€ (Consultar al·lèrgogens)
  • Fruita fresca del temps 4€

Cistella de pa: 2€ 

(Tenim pa per a celíacs)


MENÚ INFANTIL 12€


L’OLI, ELS CÍTRICS I LES MELMELADES QUE ES FAN SERVIR EN AQUEST MENÚ SÓN DE PRODUCCIÓ PRÒPIA