CARTA


Per reserves truqueu al 977 59 00 50


 

ENTRETENIMENTS

  • Anxoves de l’Escala
    Les presentem amb escalivada i pa torrat
    12€
  • Pernil ibèric
    Pa sucat amb tomàquet i pernil ibèric (80 grs.)
    13,5€
  • Les nostres braves
    Patates braves fetes amb la salsa del xef
    6€
  • Croquetes casolanes
    En tenim de diverses varietats (6 unitats)
    8€
  • Musclos de roca
    Musclos de roca fets en escabetx, a partir d’una recepta casolana
    7€
  • Gambons
    Arrebossats amb panko i acompanyats d’una salsa agredolça (10 unitats)
    12€
  • Cloïsses
    Fetes a la marinera amb fruits secs i un toc de coriandre
    9€
  • Pa amb tomàquet
    3€

PRIMERS

  • Amanida de l’hort

Varietat d’enciams frescos i productes de l’hort (vegà)
8€

  • Amanida de salmó fumat

Amanida de salmó fumat amb magranes, pera confitada amb pebre Sichuan crispis de mango i un saltejat de gírgoles i parmesà. (Opció vegana)
12€

  • Crema de nècores

L’acompanyem amb vieira a la planxa i oli de festucs
9€

  • Trinxat de moniato

Trinxat de moniato i carbassa amb salsa de xampinyons i xips de iuca
10€

  • Coca de foie

Coca de foie a la planxa amb gelat de mango, poma caramel·litzada i reducció de vinagre de Mòdena
13,5€

  • Pasta

Pasta farcida de carbassa i ametlla amb Ricotta i parmesà, amb salsa de ceps i pols de nous
12€

 


SEGONS

  • Presa ibèrica

Presa ibèrica, macerada en pebre vermell, amb salsa hoisin i puré de iuca amb un saltejat de gírgoles
18,5€

  • Costelles de xai

Costelles de xai a la planxa amb salsa jurvert i oli de fum, acompanyat amb parmentier trufat de patata
18€

  • Filet de vedella

Filet de vedella a la planxa amb formatge de cabra caramel·litzat i foie a la plnxa, amb salsa de Pedro Ximénez
22€

  • Rèmol

Rèmol a la planxa sobre un tàrtar de moniato, bròcoli i magranes amb pesto de pèsols i formatge blau
17,5€

  • Lluç

Lluç amb salsa de vi piment ab puré de castanyes i saltejat de shitake
17€

  • Bacallà

Bacallà fregit en tempura de gingebre amb allioli de codonyat i mel sobre un llit de nyàmeres
17€

  • Arròs

Arròs melós de confit d’ànec amb poma i foie acabat amb un cruixent de parmesà
18€

  • Hamburguesa vegetal (plat vegà)

Hamburguesa casolana d’escalivada amb azukis i pa de “mollete” amb salsa de curri i cruixent de ceba
14€


POSTRES

  • Pastís tatin de poma amb gelat de iogurt i fruits vermells   6€
  • Coulant de xocolata amb gelat de vainilla   6,5€
  • Panacotta de carbassa amb crema de mató i mel de flors   5,5€
  • Flamets amb escuma de caramel    5€
  • Postres de music amb copeta de vi ranci o moscatell   7€
  • Els gelats i sorbets de la casa   4,5€

SUGGERIMENTS DEL XEF

El mercat, i el fet de treballar amb productes de temporada i de qualitat, ens ofereix sovint oportunitats que cal aprofitar. Cada setmana el xef us proposarà alguns suggeriments especials. Voleu saber quins són els d’aquesta setmana?


CISTELLA DE PA: 2€

PANET SENSE GLUTEN (45gr): 1,15€

TAMBÉ DISPOSEM DE MENÚ INFANTIL A 12€

L’OLI, ELS CÍTRICS I LES MELMELADES QUE ES FAN SERVIR EN AQUESTA CARTA SÓN DE PRODUCCIÓ PRÒPIA