CARTA


Per reserves truqueu al 977 59 00 50


PER PICAR

  • Anxoves de l’Escala
    • Les presentem amb escalivada i pa torrat (8 unitats) 12€
  • Ibèrics
    • Taula d’embotits ibèrics i pa amb tomàquet 15€
  • Les nostres braves
    • Patates braves fetes amb la salsa del xef 6€
  • Croquetes casolanes
    • De ceps, bacalla o mitjana (6 unitats) 8€
  • Musclos
    • Fets amb una salsa marinera, amb un toc cítric 7,5€  
  • Seitons
    • Els fem amb vinagre i els acompanyem amb allioli de llima (8 unitats) 10
  • Hummus 
    • Hummus de cigrons amb les seves torradetes 10€
  • Gambons
    • Els arrebossem amb panko i els acompanyem d’una salsa agredolça 10€
  • Pa amb tomàquet 2,5€ 

PRIMERS

  • Amanida de l’hort  
    • Varietat de enciams frescos i productes de l’hort (vegà) 8€  
  • Gamba
    • Carpaccio de gamba amb reducció del seu propi suc, vinagreta cítrica i fruits secs, amb oli de tòfona i les seves torradetes 11€
  • Foie
    • Micuit de foie a 62º caramel·litzat amb coulis de mango i melmelada de roses  17
  • Salmó
    • Carpaccio de salmó fumat amb ceba tendra, olivada, tàperes xampinyons i formatge Parmesà 12€
  • Sopa
    • La tradicional escudella catalana 11€
  • Canelons
    • Canelons fets amb el rostit de Nadal, amb una beixamel de formatgede cabra amb pols d’avellana  12,5€
  • Carxofes
    • Carxofes confitades en oli DO Siurana, farcides de soja texturitzada, crema de ceps i salsa Satay 12€

SEGONS

  • Bacallà
    • El fregim i l’acompanyem amb allioli de codony i mel, amb mussolina d’all negre 16€
  • Pop
    • Pop a la planxa amb parmentier de patata i oli de pebre vermell amb escalivada 16€
  • Peix del dia 
    • Peix fresc, segons el mercat del dia, fet a la planxa i amb guarnició. Consulteu el preu
  • Arròs
    • Arròs melós de llamàntol i musclos 22
  • Peus de porc
    • Les nostres mandonguilles de peus de porc i avellana, amb sípia i bolets sobre un praliné d’avellana (Finalista al plat favorit dels catalans 2017) 14,5€
  • Cabrit
    • Cuixa de cabrit al forn amb patata panadera i herbes aromàtiques amb salsa del seu propi suc  18€
  • Filet
    • Filet de vedella a la planxa amb salsa de ceps i guarnició 21€
  • Garrí
    • Garrí desossat, cuit al forn a baixa temperatura, amb salsa demi glacé i guarnició  17€

POSTRES

 

  • Escuma de crema catalana amb galetes de Nadal  5€
  • Coulant de xocolata acompanyat de gelat d’avellana 6,5€
  • Sopa de xocolata blanca i torró 5,5€
  • Mousse de mel i mató amb cruixent de fruits secs 4,5€
  • Taula de formatges del país, amb melmelades i pa 10,5€
  • Postres de music amb copeta de vi ranci o moscatell 7€
  • Els nostres gelats i sorbets 4,5€ (Consultar al·lèrgogens)
  • Fruita fresca del temps 4€

Cistella de pa: 2€ 

(Tenim pa per a celíacs)


MENÚ INFANTIL 12€


L’OLI, ELS CÍTRICS I LES MELMELADES QUE ES FAN SERVIR EN AQUEST MENÚ SÓN DE PRODUCCIÓ PRÒPIA