CARTA


Per reserves truqueu al 977 59 00 50


 

ENTRETENIMENTS

  • Anxoves de l’Escala

Les presentem amb oli de pernil ibèric, pebrot del piquillo
i tàrtar d’albergínies
12€

  • Pernil ibèric

Pa sucat amb tomàquet i pernil ibèric (80 grs.)
13,5€

  • Les nostres braves

Patates braves fetes amb la salsa del xef
6€

  • Croquetes casolanes

En tenim de diverses varietats (6 unitats)
8€

  • Musclos de roca 

Musclos de roca fets en escabetx, a partir d’una recepta casolana
7€

  • Pa amb tomàquet
    3€

PRIMERS

  • Amanida de l’hort

Varietat d’enciams frescos i productes de l’hort (vegà)
8€

  • Amanida amb ventresca

Amanida de tomàquet, ceba tendra i olivada, amb ventresca de
tonyina
12,5€

  • Caneló d’albergínia

Canelons de carpaccio d’albergínia fregida, amb formatge feta
i mel de flors
11€

  • Tàrtar d’ostres i llagostins

Tàrtar d’ostres i llagostins amb guacamol, tomàquet concassé,
caviar Avruga i iogurt
15€

  • Royal de foie

Royal de foie amb gel d’Amaretto, avellanes garrapinyades, mango, cruixent de parmesà i sucre moreno caramelitzat
14€

  • Pasta

Papardelle amb ragú de vedella estofat, amb estragó i mozzarella de búfala fresca
13,5€

 


SEGONS

  • Ploma ibèrica

Ploma ibèrica rostida al forn amb un cremós d’ametlla i coliflor, amb salsa de fruits vermells acompanyat d’una amanida d’escarola, fonoll i ruca
18€

  • Ànec

Delícies d’anec al forn confitades amb salsa de vi negre del Priorat, amb puré de fruita de la passió
16€

  • Steak tartar

Steak tartar de filet de vedella a l’estil del xef amb les seves torradetes
21€

  • Tataki de tonyina

Tataki de tonyina vermella amb ajoblanco, pols d’olives negres i maionesa de kimchi
18,5€

  • Rap

Rap a la planxa amb ravioli d’all cremat, brou d’espàrrecs blancs i cloïsses amb pesto
20€

  • Arròs

Arròs cremós de vieires i llobarro de platja amb allioli de salicòrnia
19€

  • Bacallà

Bacallà fregit sobre crema de nècores amb llet de coco i allioli de cúrcuma
17€

  • Hamburguesa vegetal (plat vegà)

Hamburguesa vegetal a la planxa amb pa de “mollete”, salsa brava, ruca i tofu
15€


POSTRES

  • Sopa de dàtil amb gelat de llet d’ametlla i pa de pessic de festucs verds i aroma de taronja
    6€
  • Coulant de xocolata amb gelat de vainilla                                  6,5€
  • Pastís de mató amb préssec estofat i gelat de tarongina amb mel  5,5€
  • Flamets amb escuma de caramel
    5€
  • Postres de music amb copeta de vi ranci o moscatell                    7€
  • Els gelats i sorbets de la casa                                                      4,5€

SUGGERIMENTS DEL XEF

El mercat, i el fet de treballar amb productes de temporada i de qualitat, ens ofereix sovint oportunitats que cal aprofitar. Cada setmana el xef us proposarà alguns suggeriments especials. Voleu saber quins són els d’aquesta setmana?


CISTELLA DE PA: 2€

PANET SENSE GLUTEN (45gr): 1,15€

TAMBÉ DISPOSEM DE MENÚ INFANTIL A 12€

L’OLI, ELS CÍTRICS I LES MELMELADES QUE ES FAN SERVIR EN AQUESTA CARTA SÓN DE PRODUCCIÓ PRÒPIA