AGENDA


Dijous 08/07/2017
Sopar amb fados

El fado és l’expressió més popular de la música portuguesa. I a Reus hem tingut durant aquest any un portugués que a més de jugar molt bé a hoquei damunt patins, és un gran intèrpret de fados, el Pedro Henriques. De fet ell toca la guitarra portuguesa i la seva parella, l’Elsa Casanova és la cantant de fados, acompanyats pel pare del Pedro, Humberto Vicente Henriques que és qui toca la guitarra.
La nostra idea és combinar un bon sopar amb uns quants fados, intercalant els plats amb les cançons. Us fem doncs aquesta proposta per conèixer un gènere musical poc conegut a casa nostra però reconegut al món, i fer-ho en un ambient distès i tot sopant. Heu de saber que tant el Pedro com l’Elsa són artistes emergents i representants de la versió més actual en la interpretació dels fados.
El sopar serà el dijous 8 de juny i començarem puntualment a les 9 del vespre. El preu serà de 30€ i podeu fer les reserves, o bé telefònicament 977590050, o bé al correu electrònic info@colordolordepoma.cat

 


 

Aquest diumenge celebrem Sant Jordi!

 

 

 

 

 

 

 

 


Ganxet Pintxo 2017

Del 30 de març al 9 d’abril us esperem a la Ganxet Pintxo, aquest any participem amb el Menú de tapes CatPintxo tot fent un recorregut per la gastronomia catalana.

1.- EL CAMP: Calçot en tempura, braves, avellanes garrapinyades al curri i olives farcides de vermut de Reus

2.- EL PENEDÈS: Xató (escarola amb romesco, bacallà esqueixat i olives arbequines)

3.- EL PIRINEU: Raviolis de filet de vedella del Pirineu farcit de crema de formatge del Cadí amb foie

4- L’EBRE: Broqueta de llagostins de la Ràpita i rajada arrebossada amb panko, i allioli d’all negre, sobre un llit de crema de galeres i cruixent d’arròs del Delta

5.- L’EMPORDÀ: Magret d’ànec a la planxa amb puré d’anxoves de l’Escala, endívies vermelles i salsa de cítrics i mel, amb ceba de Figueres

6.- PONENT: Bunyols de poma de Lleida amb crema cremada